OPINIE

Jeżeli korzystaliście Państwo z naszych usług, zachęcamy do podzielenia się opinią.

Martyna i Piotr

Chcieliśmy gorąco polecić dj-adisound.
Świetne prowadzenie, doskonałe wyczucie repertuaru. Goście nie schodzili z parkietu. Rewelacyjnie poprowadzone zabawy i oczepiny. Czuliśmy na weselu, że jesteśmy w dobrych rękach i jeszcze raz gorąco polecamy!

4 lutego 2022

Monika

Bardzo dziękujemy za zagwarantowanie nam i naszym gościom świetnej zabawy na naszym weselu 😉 Parkiet cały czas był pełen, a goście bawili się do białego rana 🙂 Zarówno podczas ustaleń przed weselem, jak i w trakcie imprezy bardzo dobry kontakt z zespołem 🙂 Jesteśmy pod wrażeniem! Data ślubu: 26-06-2021 Trzebaw

29 czerwca 2021

Anna i Dawid

Bardzo dziękujemy zespołowi AdiSound za znakomitą zabawę na naszym weselu. Zarówno my jak i nasi goście świetnie się bawiliśmy, parkiet przez cały czas był pełen. Panowie doskonale potrafią wyczuć do jakich utworów najlepiej bawią się ludzie, oczepiny i zabawy weselne przeprowadzone w bardzo sympatyczny i wesoły sposób. Przed weselem też nie było żadnych problemów ze skontaktowaniem się z panem Adrianem i ustaleniem potrzebnych rzeczy. Tak naprawdę złego słowa nie możemy powiedzieć 🙂 Panowie bardzo rzetelnie wykonują swoją pracę i widać, że to co robią robią z pasją 🙂 Serdecznie pozdrawiamy! Data ślubu: 08-08-2020 Poznań

12 października 2020

Martyna & Sławek

Z czystym sumieniem mogę polecić zespół AdiSound. Panowie przemili, mega poprowadzili nasze wesele. Nic dodać, nic ująć goście jak i my bardzo zadowoleni było super. Całe wesele pełen parkiet gości na poprawinach tak samo. Panowie kawał dobrej roboty jesteście genialni. SUPER jeszcze raz każdemu polecamy. Data ślubu: 29-08-2020 Połajewo

10 października 2020

Lidia i Piotr

Najlepszy zespół jaki można sobie wymarzyć! 🙂 Obsługa, komunikatywność na najwyższym poziomie! Jesteśmy bardzo zadowoleni i z całego serca polecamy chłopaków każdemu! 🙂 Wspaniale poprowadzili całą imprezę, goście bawili się do samego rana i byli bardzo zadowoleni. Mimo malutkiego wesela wszyscy bawili się na parkiecie i brali udział w zabawach, które były idealnie dopasowane do gości. Nawet starszyzna się wybawiła i bardzo chwalili muzykę i całą oprawę weselną 🙂 Dziękujemy jeszcze raz 🙂 i polecamy wszystkim !!! 😀 Data ślubu: 12-09-2020 Ostrów Wielkopolski

26 września 2020

Joanna&Piotr

AdiSound ~ Najlepszy zespół w Mieście ! 🙂 Bardzo Dziękujemy za super zabawę na Naszym Weselu :* Bardzo Polecamy zespół AdiSound , przy którym na Naszym Weselu My i ja zarówno nasi Goście bawiliśmy się wspaniale. Muzyka trafiona w 100% jak również Zabawy przy których Nasi Goście się super Bawili 🙂 Polecamy zespół z całego Serca przy którym na waszym WESELU będziecie się bardzo dobrze Bawić 🙂 Pozdrawiamy ASIA i PIOTR :*

17 października 2019

Diana i Grzegorz

Chcielibyśmy podziękować i przy okazji pozdrowić Panów z zespołu Adisound. Panowie okazali się fenomenalni, mega miłe zaskoczenie, o czym świadczył pełen parkiet gości. Wszyscy zadowoleni, muzyka dopasowana pod każdego, a oczepiny super zabawne, Pan Tomek to urodzony wodzirej:) Panowie mają świetne głosy. Z ręką na sercu polecamy ten zgrany team;) Jastrowie, 24.08.2019

20 września 2019

Ania i Mateusz

Ślub to wyjątkowe wydarzenie dla Pary Młodej, dlatego każdy chce mieć wszytko to co najlepsze:sale,suknię ślubną, kwiaty oraz najlepszy zespół, który zapewni cudowny klimat na sali, spowoduje, że nikt z gości nie będzie chciał wracać do domu. My to wszystko mieliśmy, ponieważ tych dwóch fantastycznych Panów przerosło nasze oczekiwania spowodowało, że ten dzień był w 250% wyjątkowy i niezapomniany taki jak być powinien. DZIĘKUJEMY za każdą minute poświęconą tylko dla nas. Jesteście najlepsi!!! Gorące pozdrowienia / Duszniki 02.03.2019

8 sierpnia 2019

Adrianna

Gorąco polecamy wszystkim zespół AdiSound! Goście nie schodzili z parkietu, chwalili orkiestrę, pytali o namiary, a to chyba najlepsza rekomendacja. Sami przy wyborze kierowaliśmy się głównie opiniami w internecie i nie rozczarowaliśmy się! 20.07.2019

1 sierpnia 2019

Katarzyna Szymon

Bardzo dziękujemy za wszystko. szczerze polecamy Panów, bardzo dobry kontakt, miła i profesjonalna obsługa no i głosy super aż miło było posłuchać nasi goście jak i my jesteśmy w 100% zadowoleni. Muzyka jak i konkurencje na oczepiny dopasowane do wszystkich było dużo śmiechu , naprawdę było wesoło. Polecamy wszystkim.

7 lipca 2019

Joanna

Z czystym sumieniem każdemu będziemy polecać zespół AdiSound. Goście byli zachwyceni, bawiliśmy się do białego rana. Zabawy były świetne i dopasowane do stanu upojenia gości. Panowie mieli wszystko pod kontrolą. Naprawdę pełen profesjonalizm.

28 czerwca 2019

Monika i Michał

Ślub 14.06.2019. Bez wahania polecamy ten zespół świetny kontakt przed weselem szybkie odpowiedzi na każde pytanie. Zarówno my jak i goście bawiliśmy się świetnie panowie na najwyższym poziomie muzyka taka jak tego oczekiwaliśmy do tego świetne zabawy na oczepinach dużo śmiechu. Nasz wybór był trafiony i każdemu polecamy nie ma lepszego zespołu od AdiSound! Serdecznie dziękujemy za wspaniałą zabawę:) Monika i Michał

23 czerwca 2019

Kamila i Łukasz

Dnia 8 września odbyło się nasze wesele. Jeszcze raz bardzo serdecznie chcielibyśmy podziękować za poprowadzenie naszego szczególnego dnia 😉 lepszego zespołu nie mogliśmy sobie nawet wymarzyć! Muzyka rewelacja – demo na stronie nie oddaje tego uroku – na żywo jeszcze piękniej <3 zabawy, które Panowie prowadzili – świetnie! W życiu się tak nie uśmiałam 😉 my jesteśmy bardzo zadowoleni, goście również. Czego chcieć więcej? Wszyscy goście czuli się jak w domu i stworzyli dzięki Wam jedną wielka rodzinę! Dziękujemy!

23 września 2018

Ela i Łukasz

Z ponad 50 zespołów muzycznych wybraliśmy ten jeden „Adisound”. To był jak los na loterii, który okazał się szczęśliwy. Daliście czadu na weselu, dzięki czemu cały parkiet do 4 rano był pełny. Z przyjemnością możemy polecić was zespół każdemu na każdą imprezę. Ogromna ilość utworów na youtube, co jest świetna reklama pokazuje jak potraficie rozbawić każdego na parkiecie. Klasa a na żywo cóż powiedzieć MEGA to zbyt mało:) Nawet goście, którzy się z nami żegnali po weselu wrócili by podziękować również wam, co nas nie dziwiło. Macie świetne głosy świetny repertuar i przede wszystkim klasę. A rodzina dawno się tak dobrze nie bawiła PANOWIE -DZIĘKUJEMY!!! Data imprezy: 25.08.2018r. Miejscowość: Drezdenko

28 sierpnia 2018

Mateusz i Beata

Z przyjemnością możemy polecić zespół AdiSound. 😉 Muzyka dopasowana do gustu wszystkich gości. Panowie bardzo komunikatywni. Panom nie sprawiło żadnego kłopotu ciągłe zmienianie zabaw z naszej strony itp. Zawsze odpisywali na email, odbierali telefon. Nie było żadnego problemu z kontaktem. Bardzo profesjonalne podejście co do wesela. I Mamy nadzieję że spotkamy się ponownie. Pozdrawiamy serdecznie 🙂 Data imprezy: 30-06-2018 Miejscowość: Stara Kiszewa

13 lipca 2018

Karolina i Adam

Wszyscy byli pod wrażeniem zespołu i waszej muzyki .;) byliście świetni wesele z Wami było przecudowne potrafiliście zabawić gości, że ciągle był pełen parkiet 😉 nawet gdy źle się poczułam nikt nie zauważył że nas nie ma bo każdy świetnie się bawił 😉 będziemy was polecać warto . jesteście najlepsi 😉 lepszego wesela nie mogliśmy sobie wyobrazić. Jesteście najlepsi chłopacy☺ Dziękujemy Data imprezy: 06-07-2018 Miejscowość: Agroturystyka Zacisze Broniewice

8 lipca 2018

RENATA & ARTUR

Polecam gorąco 🙂 Panowie grali na naszym weselu w 2011 roku, a do dziś ludzie pytają nas o ze spół który grał na naszym weselu. Niezapomniane wspomnienia. Dziękujemy jeszcze raz i polecamy każdemu 🙂

3 lutego 2018

Darek OSP Kamionki

Z całego serca dziękujemy za świetną oprawę muzyczną na naszym weselu. My zarówno jak i goście jesteśmy wręcz zachwyceni. Wspaniała muzyka, fantastyczne zabawy. Wodzirej pierwsza klasa! IDEALNIE, PROFESJONALNIE na MEGA WYSOKIM POZIOMIE. Będziemy Was wspominać ciepło i z wielką sympatią. Szczerze i gorąco polecamy zespół ADISOND. DZIĘKUJEMY… Data imprezy: 20-01-2018 Miejscowość: OWIŃSKA

3 lutego 2018

Sylwia

W podziękowaniu za wspaniałą zabawę sylwestrową polecamy w 100% zespół AdiSound 🙂 Goście bawili się wspaniale! Jesteśmy mega zadowoleni! Dziękujemy 🙂 OSP Kamionki.

5 stycznia 2018

Krzysiek i Monika

Serdecznie Polecamy zespół AdiSound . Profesjonalne podejście, piękne głosy, świetnie prowadzone zabawy i konkursy. Wszyscy goście zachwyceni, nogi po tej nocy bolały ale grzechem było nie wyjść na parkiet kiedy Panowie zaczynali grać. Na żywo brzmi to jeszcze lepiej niż na nagraniach. Chciałoby się cofnąć w czasie aby móc jeszcze raz bawić się z tym zespołem 🙂 Na pewno polecimy Was swoim znajomym i mamy nadzieje że do zobaczenia. A Wy przyszłe młode pary nie zastanawiajcie się, nie będziecie żałować 🙂 Data wesela: 23-09-2017 Miejscowość: Śmiłowo

25 września 2017

Wiktor

Serdecznie polecamy zespół Adisound. Nasze wesele odbyło się 26.08.2017r. w Luboniu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z całej oprawy muzycznej wesela – repertuar piosenek był bardzo różnorodny i łączył gusta wszystkich gości – tych najmłodszych i tych trochę starszych. Nagłośnienie, oświetlenie sali, śpiew i gra na instrumentach – wszystko było wspaniałe. Dziękujemy za znakomitą zabawę i szczerze polecamy każdemu:)

12 września 2017

Monika i Marcin

Serdecznie dziękujemy za dobrą muzykę i zabawę na naszym weselu w Żarach. Zarówno my jak i nasi goście byli zadowoleni,pełen profesjonalizm i super wokal.Dziękujemy i Pozdrawiamy Kasia i Wiktor Data imprezy: 09-09-2017 Miejscowość: Żary

12 września 2017

Zosia i Krzyś

Chyba najlepszą recenzją będzie to, że wszyscy goście bardzo dobrze się bawili, wielu z nich pytało skąd mamy taki fajny zespół, a parkiet zawsze był pełen. Panowie bardzo profesjonalnie podchodzą do tematu, wczuwają się w atmosferę wesela i rozkręcają imprezę. My daliśmy się namówić nawet na zabawy oczepinowe, co do których nie byliśmy przekonani, ale dzięki doświadczeniu prowadzących wyszło fantastycznie. Jeżeli chodzi o same przygotowania do wesela, to kontakt z zespołem zawsze był miły, rzeczowy i bezstresowy 🙂 Szczerze i gorąco polecamy zespół AdiSound! P.S. Piosenki z wesela nucimy sobie do dziś 🙂 Data imprezy: 12-08-2017 Miejscowość: Poznań

20 sierpnia 2017

Kinga i Mateusz

Wspaniała impreza na najwyższym poziomie . Zabawienie gości , repertuar świetny klimat dopasowany do każdego , wspaniale glosy . Pełna kultura prowadzenia całego wesela . Świetne zabawy oczepinowe . Goście byli zachwyceni . W 100% jesteśmy zadowoleni i oczywiście gorąco polecamy . ADISOUND !!! Data wesela: 11-08-2017 Miejscowość: Obrzycko

17 sierpnia 2017

Amanda i Jacek

Profesjonalny kontakt i omówienie szczegółów przed naszym przyjęciem weselnym. Pełna kultura prowadzenia całego wesela. Wspaniały kontakt i miłe podejście do gości weselnych. Możliwość wyboru mnóstwa utworów i dodawania czegoś od siebie. Znakomite prowadzenie i wodzirejka podczas oczepin i zabaw – konkursów. Znakomite głosy niekrzywdzące naszych uszu 🙂 Świetny dobór utworów według różnych gatunków melodycznych oraz dla różnej grupy wiekowej gości. Wiadomo, że nie wszystkim się dogodzi. Bloki taneczne dostosowane do klimatu danej chwili podczas wesela. Energiczne utwory przeplatane romantycznymi balladami. Od disco polo przez polskie standardy po zagraniczne przeboje. Sprzęt nagłośnieniowy bez zarzutów – głośny i wyraźny dźwięk. Kolorowe oświetlenie danceflooru. Krótkie przerwy. Polecamy gorąco parom, które nie mają wygórowanych zaleceń w stosunku do muzyki tanecznej oraz mają dystans do siebie 🙂 Dziękujemy Adrianowi i Tomkowi za świetną zabawę do rana 🙂 Dzięki Wam, ten dzień był jeszcze bardziej wyjątkowy! Data imprezy: 24-06-2017 Miejscowość: Żurawiec

10 lipca 2017

Julita

Chłopaki dawały czadu:-) Goście zachwyceni. Bardzo dziękujemy i polecamy. Wesele 03.06.2017

6 czerwca 2017

Jessica i Łukasz

Pragniemy serdecznie podziękować za wspaniałą zabawę na naszym weselu (20.08.2016r.) Graliście super!!! Zarówno Nasza rodzina jak i My byliśmy zachwyceni !!! Zespół naprawdę godny polecenia 😉 Lepszych nie ma 🙂 Pozdrawiamy 🙂

11 lutego 2017

Ola i Artur

Nie ma lepszych 😀 Świetne kawałki, dobre wyczucie gości, nie długie przerwy, pełny profesjonalizm:D Myśleliśmy, że 2 osoby na 120 osób nie da rady, na szczęście byliśmy w błędzie. Gorąco polecamy 😀

8 września 2016

Patrycja & Patryk

Z czystym sumieniem możemy polecić zespół AdiSound. Wszyscy goście byli pod wrażeniem, świetna muzyka (potrafili wstrzelić się w gusta bawiących), świetne prowadzenie zabaw, bezproblemowy kontakt. Jeżeli macie nadal problem w wyborze oprawy Muzycznej na ten SZCZEGÓLNY DZIEŃ – nie zastanawiajcie się, dobrze trafiliście. Pozdrawiamy Patrycja i Patryk 26.08.2016

4 września 2016

Dawid

Zespół naprawdę godny polecenia 😉 Panowie grali u mnie na weselu, pełen profesjonalizm. Od wejścia na salę z żoną nie musieliśmy się o nic martwić, szeroki i naprawdę fajny repertuar sprawił że każdy gość się świetnie bawił. Niezapomniane wesele za które bardzo dziękuje 😉

20 sierpnia 2016

Tomek i Mariola

Bardzo gorąco polecamy zespół adisound. Zespół wybraliśmy z tego portalu nie słysząc go wcześniej na żywo. To co usłyszeliśmy na sali nas bardzo mile zaskoczyło ponieważ było jeszcze lepsze niż utwory demo na stronie. Dziękujemy za wspaniałe wesele!

12 marca 2016

Maciej

Gorąco polecam zespół AdiSound. Grali zarówno u brata jak i u mnie na weselu. Świetnie dobrany repertuar, prowadzenie konkursów, pełen profesjonalizm. Pozdrawiam

19 listopada 2015

Karolina i Adam

Zespol przeszedl nasze najsmielsze oczekiwania. Muzycznie PERFEKCYJNY! A poza tym to bardzo sympatyczni panowie. Naprawde polecamy!

15 listopada 2015

A&B

Wspaniały zespół! Pełen profesjonalizm! Gorąco polecam!

24 stycznia 2015

Kasia i Artur

Z całego serca mogę polecić zespół AdiSound 🙂 Sprawili, że goście byli bardzo zadowoleni, pytając co to za świetny zespół !!! Potrafią prowadzić, rewelacyjne głosy, świetna muzyka ….Bardzo miło Was wspominamy i polecamy 🙂

14 lipca 2014

Kamila i Piotr

Ten zespół grał już dla naszej rodziny po raz trzeci. Wszyscy są zachwyceni repertuarem i głosami jakie Ci Panowie mają. Widać, że oni bawią się tym co robią i to się udziela naszym rodzinom. Polecamy.

31 stycznia 2014

Paulina i Darek

Chcielibyśmy z całego serca polecić zespół adisound. Rewelacyjnie dobrany repertuar, mistrzowskie prowadzenie zabaw i oczepin. Piękne głosy. Nasze rodziny często wracają wspomnieniami do naszego wesela. Oto nam chodziło. Polecamy!

13 stycznia 2014

J&A

Profesjonalna oprawa muzyczna, każdy znalazł coś dla siebie. Grana przez AdiSound muzyka łaczyła na naszym weselu pokolenia. Ludzie bawili się świetnie!!! Prowadzenie konkursów i podejście do gości powodowało,że nikt nie chciał schodzić z parkietu. Polecamy i jeszcze raz DZIĘKUJEMY

4 czerwca 2013

Piotr

Panowie pragnę podziękować wam za wspaniałą PROFESJONALNĄ oprawę całej imprezy weselnej byliście po prostu wspaniali, dawno nie bawiłem się przy tak dobrze wykonanym bogatym repertuarze. Jeszcze raz serdeczne dzięki i trzymajcie tak dalej będę was wszystkim polecał którzy będą potrzebować prawdziwych zawodowców na imprezy muzyczne. PS. I tak całkiem od serca prywatnie dajcie sobie spokój z wokalistką ona wam jest zbędna do zobaczenia gorąco pozdrawiam

3 grudnia 2012

Estera i Marcin

Panowie „wymiatają”:) Goście bawili się do samego rana! Dziękujemy i pozdrawiamy:)

17 listopada 2012

Asia i Darek

Super zespół. Grają cudownie. Gorąco polecamy.

7 czerwca 2012

Rafał i Asia

Gorąco polecamy zespół AdiSound. Chłopaki grali u nas na weselu i poprawinach w Swarzędzu. Widać i czuć u nich pełen profesjonalizm. Świetnie przygotowani muzycznie, rewelacyjne głosy i doskonałe prowadzenie.

8 maja 2012

Monika

Zespół super 🙂 Panowie rewelacyjnie rozbawili obie rodziny, i dzięki nim z dwóch rodzin zrobiła się jedna wielka wspaniale bawiąca się rodzinka 🙂 Jeszcze raz dziękujemy 🙂

16 kwietnia 2012

O NAS

Serdecznie zapraszamy do współpracy osoby poszukujące niezawodnych muzyków, podchodzących do swoich obowiązków z pełną pasją i zaangażowaniem.
Wierzymy, iż uda się nam spełnić wszystkie oczekiwania organizatorów.

kontakt

obserwuj nas